tag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post7286211210491702186..comments2024-03-20T14:00:10.649+01:00Comments on Nuselská kuchta uvádí ...: KUŘE ADOBO, ANEB JAK NA GENIÁLNÍ KUS ŽVANCE BEZ ŠPETKY KUCHAŘSKÉHO UMUNuselská kuchtahttp://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comBlogger46125tag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-21529387990141769532020-04-28T15:09:19.225+02:002020-04-28T15:09:19.225+02:00Geniální, díky! Je zajímavé, že jsem tenhle recept...Geniální, díky! Je zajímavé, že jsem tenhle recept ještě nikde neviděl a to už jsem něco snědl... :DMarrakhttps://www.blogger.com/profile/18429106988134502359noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-51134974471198654862019-03-27T13:44:17.357+01:002019-03-27T13:44:17.357+01:00Kamco, díky, převelike!!! Už při čtení mi bylo jas...Kamco, díky, převelike!!! Už při čtení mi bylo jasné, že to bude pecka...a taky byla!!! Příště trochu doladim chutě, dala jsem octa kolik mělo být a preferovala bych spíš o něco sladší chuť, ale to je věc osobního vkusu �� jinak...obrovsky jsmev si pochutnali!!! Jediná vada...bylo toho zoufale málo ������Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-60347503670738681762018-11-16T15:00:15.052+01:002018-11-16T15:00:15.052+01:00Jeeeeeeeeeeee, no to jsem dojat! Moc děkuju za krá...Jeeeeeeeeeeee, no to jsem dojat! Moc děkuju za krásnou zprávu, vítám Vás tu oficiálně, přeju příjemnou zábavu ať u čtení, nebo u vaření a snad se Vám tu bude líbit co nejdéle :)Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-61874435849869729282018-10-24T09:36:13.669+02:002018-10-24T09:36:13.669+02:00Váš blog jsem objevila náhodou a stal se mým nejob...Váš blog jsem objevila náhodou a stal se mým nejoblíbenějším! O víkendu jsem vařila toto kuře (mám už za sebou i vepřová žebra, kung pao) a musím říct, že celá rodina je nadšená, co za dobroty jim servíruju. Moc Vám za všechny recepty děkuji, jsou skvělé!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03036550611706880744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-30510235709372907312017-09-22T16:16:54.656+02:002017-09-22T16:16:54.656+02:00To mě moc těší! Děkuju za zprávu :)To mě moc těší! Děkuju za zprávu :)Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-48301661091674847412017-09-21T13:15:31.638+02:002017-09-21T13:15:31.638+02:00Prave dojezeno a ulozeno mezi oblibene recepty. Mo...Prave dojezeno a ulozeno mezi oblibene recepty. Moc dobre, diky za inspiraci :)Lenickahttps://www.blogger.com/profile/12582831984489142509noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-91648665558080682082017-08-18T10:39:58.187+02:002017-08-18T10:39:58.187+02:00Dobrý den, Aleno, moc díky za tak pěkný komentář! ...Dobrý den, Aleno, moc díky za tak pěkný komentář! :) S tak malými dětmi je výkon cokoliv, takže žádná mateřská demence, ale heroický výkon! Děda mě potěšil moc, ovšem! Pěkný zbytek prázdnin, jistě se taky těšíte, až zase začne školka, hahaaa. Prázdniny jsou peklo :DNuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-76524636887848316672017-08-03T12:28:36.040+02:002017-08-03T12:28:36.040+02:00... právě jsme dojedli. Ač jsem nemarinovala ani m...... právě jsme dojedli. Ač jsem nemarinovala ani minutu - trpím mateřskou demencí (děti - 5,3,1rok), jídlo bylo i tak báječné. Navíc opravdu rychlovka, což oceňuji nejvíce... nic náročného. Náš děda když slyšel kuře, moc nadšeně se netvářil... ráději má čuníka, ale vyčistil talíř a zachrochtal blahem, takže asi tak :-) Díky moc... Alena a dcery :-) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12822515585189633959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-26581383242431060782017-03-23T06:30:32.195+01:002017-03-23T06:30:32.195+01:00Dobrý den, Josefe, tahnu, dokud neni měkký tak, ja...Dobrý den, Josefe, tahnu, dokud neni měkký tak, jak ho mame radi, tj. dost. Někdo ma rad bucek pevnější, takže urcite postupujte podle své chutiNuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-19213578069889136422017-03-22T21:42:22.935+01:002017-03-22T21:42:22.935+01:00Dobrý den, mám skromný dotaz. Jak dlouho vaříte (t...Dobrý den, mám skromný dotaz. Jak dlouho vaříte (táhnete) bůček u tohoto receptu? Děkuji za odpověď. JosefAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-52182967838256492722017-01-27T10:49:04.610+01:002017-01-27T10:49:04.610+01:00Leňoušku, Tobě taky vřelé díky za vyzkoušení a pod...Leňoušku, Tobě taky vřelé díky za vyzkoušení a podporu ;) Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-68240280759940987052017-01-25T07:57:15.607+01:002017-01-25T07:57:15.607+01:00Nadpozemsky dobré jídlo, dokonale vyvážená chuť, m...Nadpozemsky dobré jídlo, dokonale vyvážená chuť, minuty strávené přípravou spočítáte na prstech (no dobře, i těch na nohou, když jste pomalí jako já :). Doporučuji dodržet recept, já udělala jen jednu změnu ve stylu "když nemáte tohle, dejte tam tamto" a použila jsem med místo cukru, což určitě nebylo na škodu. Pánbů i Kamča ví, že jsem měla ze začátku obavy z malého množství sósu, což se ukázalo jako neoprávněné, úplně to stačilo. Omáčka je tak intenzivní, že jí stačí malé množství. Tak šup šup k plotně, přátelé :) A Tobě drahá...vřelé díky :) LenkaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-36764617458100914052016-11-13T18:05:55.272+01:002016-11-13T18:05:55.272+01:00Super, to je bezva! Jsem rada, ze Vám nedosly ty b...Super, to je bezva! Jsem rada, ze Vám nedosly ty baterky před ochutnanim! Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-67254962852165497532016-11-12T22:59:09.642+01:002016-11-12T22:59:09.642+01:00Dekuji dekuji dekuji a klaním se...včera vyzkoušen...Dekuji dekuji dekuji a klaním se...včera vyzkoušeno a ač jsem kuchařka na baterky, tuten recept vyšel epésně....šmakec!Zuzkahttps://www.blogger.com/profile/11205184185249551935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-53899518531576588962016-11-08T10:32:51.781+01:002016-11-08T10:32:51.781+01:00Teta kuchta dobry den :-). Baklazan som len nasoli...Teta kuchta dobry den :-). Baklazan som len nasolila a nechala odstat. Bol taky makksi, ale tak maso to nie je, darmo :-))). Pekny dnik. olliekhttps://www.blogger.com/profile/03362821938411824959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-78576760593809519112016-11-01T08:58:08.244+01:002016-11-01T08:58:08.244+01:00Skvělý, Evo, mám radost! :) Zase a znova platí, že...Skvělý, Evo, mám radost! :) Zase a znova platí, že v oblékání a jídle je v jednoduchosti síla. Ono to teda platí i u lidí, ale tam je to "síla" tak trochu jinak :) Stehna budou u kuřete nej, mají to maso šťavnaté, i když se povaří trochu delší dobu.Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-74012702833366235292016-11-01T08:56:14.761+01:002016-11-01T08:56:14.761+01:00Hehe, Líbo, i svěračové informace mohou být pro ně...Hehe, Líbo, i svěračové informace mohou být pro někoho důležité, od toho komentáře, nakonec.. My jsme tedy s manželem taky tlamajzny plechové, je to opravdu až feťáctví. Tak dejte vědět, jaký byl výsledek, myslím, že kombinace ptáka s vepřem nic nezkazí!Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-62826579300409864102016-11-01T08:54:33.625+01:002016-11-01T08:54:33.625+01:00Taky jsem většinou upravovač, resp. nejsem dost po...Taky jsem většinou upravovač, resp. nejsem dost poslučná na to, abych recepty dodržovala. Nicméně s etnickou kuchyní a některými recepty obvlášť se držím a zrovna v tomhle případě to stálo za to. Tady mě fascinoval ta jednoduchost a byl a jsem zvědavá, jestli to skutečně bude taková pecka. A vono jo :)Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-70495185202691227382016-11-01T08:51:08.728+01:002016-11-01T08:51:08.728+01:00Jééé, tak to jsem ráda, že chutnalo a že se ozval ...Jééé, tak to jsem ráda, že chutnalo a že se ozval dobrodruh, který vyzkoušel bezmasou variantu! :) A upravovala jste lilek nějak před samotným naložením a vařením? Nebo nechala jen vykapat? Nebo ani to ne? Určitě se Vaše postřehy budou hodit ;) S tím česnekem a bobkáčem a spol. - dávám je už do marinádyNuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-35230093292094108542016-10-28T14:46:28.962+02:002016-10-28T14:46:28.962+02:00Krkouni filipinsti! Takovy genialni recept a jeden...Krkouni filipinsti! Takovy genialni recept a jeden aby ho objevil na nuselskem postu! Diky za asijsou osvetu, zarazuju do sveho top ten, zkousela jsem z kurecich hornich stehynek a byla to mana!Eva H.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15965136174577532487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-74288501734219451002016-10-26T18:01:04.652+02:002016-10-26T18:01:04.652+02:00Hotovo. Stipe ma papula. Aspon mi to nezjedia deti...Hotovo. Stipe ma papula. Aspon mi to nezjedia deti. Ochvilu to ide otestovat manzel, ktory neni az tak moc na stiplave, ale zase plati, ze mi viac zostane 😄. A baklazan (lilek) je v tom uuuzasny 😊olliekhttps://www.blogger.com/profile/03362821938411824959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-13926059344903338612016-10-26T12:31:11.441+02:002016-10-26T12:31:11.441+02:00Zkombinovati hodlám kuře s kouskem plecka a jsem z...Zkombinovati hodlám kuře s kouskem plecka a jsem zvědavá. Jak to bude pálit, manžel to sežere vždy, i kdyby nám ostatním nechutnalo... A od té doby, co byl na operaci s hemeroidy, i bez vážných následků v oblasti svěrače...pardon, u jídla se to nehodí, ale co už! LibaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-26969513786380344452016-10-25T21:42:30.662+02:002016-10-25T21:42:30.662+02:00A kde je moja odpoved? Ved uz som sem pisala 😳. K...A kde je moja odpoved? Ved uz som sem pisala 😳. Kazdopadne mam doma "lilek" nakupeny a zajtra rano idem nakladat. Len otazka (ja som typ prudko receptovy a nerada menim postup 😊), kedy a v akej forme davame cesnak (roztlaceny, nakrajany, v celku?), bobkovy list a chilli papricky? Dakujeeem a dnes som si ostrihala nechty na rukach, aby sa mi lepsie zajtra olizovali 😄olliekhttps://www.blogger.com/profile/03362821938411824959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-64610566123162575002016-10-19T21:11:40.364+02:002016-10-19T21:11:40.364+02:00Tak tak.....ty prsty si opravdu olizovat budete! J...Tak tak.....ty prsty si opravdu olizovat budete! Já jsem chronicky upravovac receptu a maminky se jimi drzim,krome pečení.Tohoto jsem se drzela a chuťově mi to pripomina orange chicken.Pridala jsem stavu z limetky,certvy koriandr a večeře výborné,zarazuji do meho repertoáru,dekuji moc za tip. Katerina Kacenkahttps://www.blogger.com/profile/15952877443014273730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-10555501094369311902016-10-15T11:10:47.279+02:002016-10-15T11:10:47.279+02:00To chápu :) Ale neplakala bych,zkusila nejakou ryb...To chápu :) Ale neplakala bych,zkusila nejakou rybu s pevnejsim masem,lososa bych asi nevolila vzhledem k hodne vyrazne chuti,ktera mne osobne k octove chuti instinktivne moc nesedi.Ale jinak Filipinci upravuji stylem adobo i zeleninu,lilek nebo tluste papriky by urcite staly za vyzkouseni! :-)Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.com