tag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post5462237087806612889..comments2024-03-20T14:00:10.649+01:00Comments on Nuselská kuchta uvádí ...: HOVĚZÍ GULÁŠ Z JEDNÉ NUSELSKÉ DOMÁCNOSTINuselská kuchtahttp://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-43836859394069022442021-07-29T14:21:50.736+02:002021-07-29T14:21:50.736+02:00Milá kuchto, myslel jsem si, že můj guláš je celke...Milá kuchto, myslel jsem si, že můj guláš je celkem top, ale to víno a povidla to posadily ještě o level výš. Moc děkuji za recept.Tomičákhttps://www.blogger.com/profile/02110136990809255397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-85389495704097681702021-03-17T17:46:07.212+01:002021-03-17T17:46:07.212+01:00Pavle, opožděně moc děkuju za pozitivní reakci! Js...Pavle, opožděně moc děkuju za pozitivní reakci! Jsem ráda, že Vám s povidly chutnalo :) S tou paprikou to podepisuju, je to tak! Ať se daří a vaří Vám to ve zdraví!Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-73845065807228721542020-11-19T15:15:52.746+01:002020-11-19T15:15:52.746+01:00V životě by mi nenapadlo dát do guláše protlak a p...V životě by mi nenapadlo dát do guláše protlak a povidla :( . Vyzkoušel jsem a nelituji :) . Postupoval jsem podle receptu. Jelikož zbylo husí sádlo, tak jsem ho použil. A kvalitní papriku ASTA 200 (na paprice záleží :) ). Místo vody nebo vývaru jsem dal černé pivo (Kozel) a nedal jsem česnek (nenusím). Za mě výborný recept, který si rád ukládám.Pavelhttps://www.blogger.com/profile/14283244707291848483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-55050824161550712512019-05-07T15:41:23.542+02:002019-05-07T15:41:23.542+02:00Děkuju, Adame :) Souhlasím, že postup je u guláše ...Děkuju, Adame :) Souhlasím, že postup je u guláše vždycky prakticky stejnej, ale je to jak se svědkama z místa činu, kdy deset lidí jako by vidělo deset různých scén :) Deset lidí udělá deset různých gulášů se stejnýma surovinama a jedním postupem. Pro mě je u jídel, jako jsou guláš, svíčková a další česká klasika, základ ten začátek. Pořádně orestovat maso, cibuli/zeleninu, protlak, dát tomu všemu čas, a to je potřeba pořád zdůrazňovat :) Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-79914226049809649602019-04-19T12:15:50.736+02:002019-04-19T12:15:50.736+02:00Moc hezky nafoceno! Obecně postup přípravy guláše ...Moc hezky nafoceno! Obecně postup přípravy guláše je vždy velice podobný, ale je to právě kvalita surovin, co z něj dělá mistrovské dílo. Tady z těch fotek je to přímo vidět - libové hovězí, kvalitní pečivo, čerstvá cibulka...to se jednomu sbíhají sliny :)Adamhttp://hovezigulas.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-39348900632039408382016-05-23T20:04:29.477+02:002016-05-23T20:04:29.477+02:00To jste ale hodná máma! :D A co, jedli ho?To jste ale hodná máma! :D A co, jedli ho?Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-44929935144897413732016-05-20T12:00:54.585+02:002016-05-20T12:00:54.585+02:00No jdu do něj, chilli vynechám, ať mi to svišť a s...No jdu do něj, chilli vynechám, ať mi to svišť a svištice jedí ;-). Díky moc!flairhttps://www.blogger.com/profile/01576505535192349948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-24349512194668105812016-05-19T15:30:07.927+02:002016-05-19T15:30:07.927+02:00Zimomrivosť? Gulášek!
:-)
A ešte ty máš to heslo R...Zimomrivosť? Gulášek!<br />:-)<br />A ešte ty máš to heslo Rúžičkovej zo serialu Vlak do stanice detstva?:<br />Na smutnej život sem ja pes!<br />:-)))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-34478438171489960572016-05-19T13:30:35.041+02:002016-05-19T13:30:35.041+02:00Jé, a teď nějak nevím, jak moje zimomřivost souvis...Jé, a teď nějak nevím, jak moje zimomřivost souvisí s láskou mého muže ke mně :DNuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-87049711499553847362016-05-18T16:58:39.574+02:002016-05-18T16:58:39.574+02:00Myslím si vážne, že ťa tvoj muž miluje!
Na seversk...Myslím si vážne, že ťa tvoj muž miluje!<br />Na severských blogoch, kde to ledva kvitne, chodia už všetci s holými nohami a bábätká ležia v kočíkoch s holými nožičkami v košielke!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-148986757049941702016-05-18T16:07:41.647+02:002016-05-18T16:07:41.647+02:00Jsem rada, jestli jsem inspirovala :)Jsem rada, jestli jsem inspirovala :)Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-81653228421676531422016-05-18T16:07:01.434+02:002016-05-18T16:07:01.434+02:00Jo, tyhle extrémy me taky baví pozorovat :) Obzvlá...Jo, tyhle extrémy me taky baví pozorovat :) Obzvlášť v metropolích nebývá o různé extravagantní nouze :) Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-62999754016231522582016-05-18T14:12:47.883+02:002016-05-18T14:12:47.883+02:00No joooo, s Kozlikem musi byt taky guláš jako cume...No joooo, s Kozlikem musi byt taky guláš jako cumel! :) Tak příště zkusím místo vina kozinuNuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-74173393565582075542016-05-17T23:12:56.618+02:002016-05-17T23:12:56.618+02:00vařím guláš podobně a někdy dávám nakonec pár suše...vařím guláš podobně a někdy dávám nakonec pár sušených švestek, ty povidle mě nenapadla, určitě vyzkouším, díky za inspiracipako2https://www.blogger.com/profile/09614720080844567425noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-34522881333303559132016-05-17T20:24:33.791+02:002016-05-17T20:24:33.791+02:00Ostrý nedělám, toho opravdu snese jen nepatrně a u...Ostrý nedělám, toho opravdu snese jen nepatrně a u guláše mi to nechybí. Naše poslední verze je podlitá černým Kozlem a jinak klasika zahuštěná chlebovou strouhanku. Těším se až ochutnám víno a povidla :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04573583300619962701noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-9806637272146353392016-05-17T20:07:57.777+02:002016-05-17T20:07:57.777+02:00Guláš sme mali nedávno, ale iste bude skoro zas a ...Guláš sme mali nedávno, ale iste bude skoro zas a s povidlama, to má láka vyskúšať. Ja som zas loni videla v Paríži v júni pár extrémov- na jednej strane sa slečna opaľovala v podprsenke a kraťasoch, na strane druhej kráčal pán v hrubej bunde s kožušinovým golierom...;-) Iva-Itahttps://www.blogger.com/profile/17035766662237607315noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-9206298001608916892016-05-17T19:51:01.683+02:002016-05-17T19:51:01.683+02:00Fakt Crohnovi ostrej guláš neva? Jestli ne, tak an...Fakt Crohnovi ostrej guláš neva? Jestli ne, tak ano, výmluvy ubývají! :) Nejsem knedlíková, takže ten chleba chápu a taky preferuju, případně rohle.Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-41361977118164407872016-05-17T19:49:11.935+02:002016-05-17T19:49:11.935+02:00Mě Italové taky většinou rozsekají, když se v upoc...Mě Italové taky většinou rozsekají, když se v upocených mrákotách vláčím Prahou a oni chodí v zapnutý péřovce :D Naše prťata se guláši aktivně stavěla do trajektorie, takže já bych jima dala šanci. Přece ho nejí každej den ;) Ale jestli budou hodní, vynechala bych chilli papričky...? Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-80823309666784090172016-05-17T19:46:34.167+02:002016-05-17T19:46:34.167+02:00No Vy jste vzorňák! :) Tak si nechte chutnat!No Vy jste vzorňák! :) Tak si nechte chutnat!Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-59167489418577552942016-05-17T17:12:10.245+02:002016-05-17T17:12:10.245+02:00Vařím pro Crohna a už pár měsíců, když je čas, poc...Vařím pro Crohna a už pár měsíců, když je čas, poctivě trénujeme na soutěž o krále kotlíkového guláše:-) Takže těch výmluv už moc nezbývá! Podávám s domácím chlebem. Tvoje verze ovšem vypadá více než lákavě:-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04573583300619962701noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-49266284933199201382016-05-17T16:51:34.295+02:002016-05-17T16:51:34.295+02:00Ital mě rozsekal... :-D. No vidím, že farmářské ku...Ital mě rozsekal... :-D. No vidím, že farmářské kuře v lednici, a tři strávníci prťata, co by se měla guláši vyhýbat obloukem, mě asi nezachrání, žejo??? Ale manžel by asi zaplesal, o tom žádná :-). Tož zkusím sehnat tu kližku, no... Ta povidla mě lákají, fakt že jo!flairhttps://www.blogger.com/profile/01576505535192349948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-73831182693078567192016-05-17T16:12:21.555+02:002016-05-17T16:12:21.555+02:00Hlásím, že já navařil už dnes. A k tomu bramborové...Hlásím, že já navařil už dnes. A k tomu bramborové nočky i kváskový podmáslový se smaženou cibulko. Splněno na 130% :DAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/03977518598604875422noreply@blogger.com