tag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post3859407981362352608..comments2024-03-20T14:00:10.649+01:00Comments on Nuselská kuchta uvádí ...: JAK JSEM POKOŘILA RAMEN A CO Z TOHO NAKONEC BYLONuselská kuchtahttp://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-33977358091125000662019-10-08T23:43:36.868+02:002019-10-08T23:43:36.868+02:00Super příspěvek, super blog :-)
Ramen je naprosto...Super příspěvek, super blog :-) <br />Ramen je naprosto boží, Pho a Bun jakbysmet, a mám tip na další asijskou polívkovou závislost - malajskou Laksu. <br />Mají těch Laks v Malajsii docela dost druhů, takže pro začátek jen dva - Laksa Lemak Siam a Penang Assam Laksa. Je to čistej foodgasmus, kterej chytne a nepustí. Pro mě je Laksa na stejné úrovni s Tonkotsu Ramenem, a překonávají Pho, Bun, Tom Yum, a další polívkový mazlíky ... Martinhttps://www.blogger.com/profile/02363594459281939236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-14504550501721794092018-05-15T10:58:32.109+02:002018-05-15T10:58:32.109+02:00A jak to dopadlo???? :)A jak to dopadlo???? :)Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-52615700094559684492018-05-15T10:58:04.990+02:002018-05-15T10:58:04.990+02:00Zdravím Vás, Dášo. No, pokus o tonkotsu, jak je vi...Zdravím Vás, Dášo. No, pokus o tonkotsu, jak je vidět z fotek, nedocílila jsem tý krásný mléčný barvy, někde jsem zas až posléze četla, že to mohlo být tou zeleninou, že tam zelenina nepatří, páč zkazí tu barvu. Každopádně chuťí a bohatostí to bylo nepřekonatelný, po vychladnutí totál huspenina, v tom ohledu to klaplo, si myslím. Byt zamořen byl, ale já to miluju, takže tam problém nespatřuju :) Na ty nudle s pečenou sodou se chystám už děsně dlouho, mám ji upečenou ve skleničce snad půl roku, ale dokopat se k tomu, je děs... Na druhou stranu, vzledem ke kvalitě kupovaných ramen nudlí, se k tomu jistě někdy dostanu. Na podzim hodím pokračování :)Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-45235267204603209122018-05-15T10:53:43.917+02:002018-05-15T10:53:43.917+02:00Přesně jak říkáš, každej je ujetej na něco. Pro mě...Přesně jak říkáš, každej je ujetej na něco. Pro mě tohle bylo takový to "jednou a stačilo", ale jízda skvělá :)Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-52135130600794186342018-05-15T10:52:34.716+02:002018-05-15T10:52:34.716+02:00Moc děkuju, vážený čtenář nemá ani ponětí, jak mě ...Moc děkuju, vážený čtenář nemá ani ponětí, jak mě takovýhle slova zahřejou :)Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-65998945879992542042018-05-15T10:51:51.258+02:002018-05-15T10:51:51.258+02:00Madlo, já taky děkuju. Pokaždé necháte tak vtipnou...Madlo, já taky děkuju. Pokaždé necháte tak vtipnou odpověď, že si říkám, že nesmím usnout na vavřínech. Poslední dobou je to ale takovej fofr, že mám pocit, že bych usnula i na kaktusu. Nevadí. A co bůček? A co vajíčko? Už jste vypátrala nějaké šťastné slepice? Já tady v Praze potkávám slepice, co se tváří teda dost nešťastně, a říct si jim o vajíčko, mám pocit, že bych se se zlou potázala... Tak kupuju prostě normální v obchodě. Mějte se krásně a zas někdy ;)Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-63735585563456880262018-05-15T10:47:45.148+02:002018-05-15T10:47:45.148+02:00Omlouvám se za retardovanou odpověď a děkuju za zp...Omlouvám se za retardovanou odpověď a děkuju za zprávu, paní Jiřino :) Za poznámku k věku děkuju, jízda to opravdu je, zatím v tom směru, že čas se tak asi třikrát zrychlil a tím i moje degenerace :D Nene, díky za uklidnění, už jsem se z toho oklepala a jedeme dál, dementní puberťák jsem uvnitř pořád, takže se vlastně nic nemění!Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-22324309967268419182018-05-10T18:00:09.589+02:002018-05-10T18:00:09.589+02:00Dneska k nám přivezli manželovi rodiče tradičního ...Dneska k nám přivezli manželovi rodiče tradičního každoročního vepříka. Viděla jsem nožičky, porcovala jsem bůčky... Je vám asi jasné, že nemůžu jinak. Každopádně díky za krásný elaborát, japonská kuchyně jde víceméně mimo mě, ale tohle mě opravdu nadchlo.Ivčanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-53264214772848275252018-04-08T13:09:12.372+02:002018-04-08T13:09:12.372+02:00Páni, tonkotsu rámem, klobouček! Jak velké je rizi...Páni, tonkotsu rámem, klobouček! Jak velké je riziko zamoření bytu při přípravě vývaru? Já se zatím pouštěla do kombinace kuřecí skelety, vepřová žebra, kombu a shiitake a výsledek byl famózní! K tomu chashu, vajíčko, klíčky a menma.. Mayu musím vyzkoušet příště, netušila jsem že je to tak jednoduché na přípravu. Pokud budete vyrábět domácí nudle, doporučuji trik s pečenou jedlou sodou jako náhražkou za kansui. Nudle jsou krásně žluté a elastické :-) <br />Dáša Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-15052116262922438122018-03-25T22:44:52.775+02:002018-03-25T22:44:52.775+02:00No recept dokonalý :) každý holt máme nějakou svoj...No recept dokonalý :) každý holt máme nějakou svojí úchylku. Tou mojí je spíš pečení, takže ramen si zase klidně příště udělám jak neznaboh s vývarem, tofu a zeleninou, protože z tohoto by mě asi kleplo :D ale obdivuji tě 😘Amelliahttps://www.blogger.com/profile/15309094968553313089noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-71179380925281441272018-03-07T19:58:01.758+01:002018-03-07T19:58:01.758+01:00Každý den se s napětím dívám, kdy Tě osloví múzy (...Každý den se s napětím dívám, kdy Tě osloví múzy ( a dostatek času) a konečně!!! Zhltla jsem to celé na posezení...a hned mám lepší náladu....Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03463942033071949219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-88262610135834669032018-03-07T18:46:29.934+01:002018-03-07T18:46:29.934+01:00Díky, díky, díky! Proslintala a prosmála jsem se v...Díky, díky, díky! Proslintala a prosmála jsem se vaším úžasným receptem a určit zkusím minimálně ten božský bůček a taky ten olej ze spáleného česneku. no a tak jako ať nejsu troškař, asi taky to vajíčko, ale až budu mít nějaká od vysmátých slepiček. A ještě jednou moc díky za vaše povídání, myslím, že objektem vlhkých snů gerontofilů ještě drahno let nebudete, a pokud jo, tak se těším, až mě to za tři roky taky potká :-)Madlahttp://madlinakuchyne.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-91379533214701887092018-03-05T14:47:02.507+01:002018-03-05T14:47:02.507+01:00Tak tak .. :-) :-)
Tak tak .. :-) :-)<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01096187027414144302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-41357394463448748362018-03-05T00:23:36.109+01:002018-03-05T00:23:36.109+01:00díky za prozáření dnešního dne. Polévku vařit asi ...díky za prozáření dnešního dne. Polévku vařit asi (určitě) nebudu, ale ráda jsem si recept přečetla. K tomu věku bych jen zlehka podotkla, že teprve po čtyřicítce to začne být zajímavý a nabírat grády. Je to jízda, resp. byla to jízda :D :D :D Myslím, že si to užijete a kolega, mladší nevlastní bratr může jen závidět.<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18275145669465626246noreply@blogger.com