tag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post2538033456062349806..comments2024-03-20T14:00:10.649+01:00Comments on Nuselská kuchta uvádí ...: ROHLÍKY S OMLÁDKEM A BEURRE NOISETTENuselská kuchtahttp://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-76023210052221945042021-07-14T23:34:12.487+02:002021-07-14T23:34:12.487+02:00Tak ty se ti teda náramně povedly :) My jsme si ta...Tak ty se ti teda náramně povedly :) My jsme si také nedávno zkoušeli udělat nějaké takovéto rohlíky, ale vůbec se nám to nepovedlo... Museli jsme pak díky tomu využít služeb jedné <a href="https://www.vasepekarna.cz" rel="nofollow">pekárny</a> , což nám na jednu stranu nevadí, ale trochu nás zamrzelo, že to nezvládneme sami...Sapikhttps://www.blogger.com/profile/09628791231927582282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-1463748771644594792019-01-19T12:17:54.512+01:002019-01-19T12:17:54.512+01:00Ghí se nepřepaluje vůbec, mělo by se vařit pomalu ...Ghí se nepřepaluje vůbec, mělo by se vařit pomalu a veškerá bílkovina (ty spálené cucky) se odstraňuje - proto se na něm i smaží, vznikne čistý tuk :) Jelinkova.annahttps://www.blogger.com/profile/05101761928096309741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-13232184594700045802018-01-29T11:49:56.872+01:002018-01-29T11:49:56.872+01:00Dopečené, mńamózne, receptík ako aj celý blog na z...Dopečené, mńamózne, receptík ako aj celý blog na zožranie. Chválim a pozdravujem. SáraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-44741374581745675132016-09-22T20:52:05.724+02:002016-09-22T20:52:05.724+02:00Zdravím, rohlíčky vypadají opravdu luxusně. Takže ...Zdravím, rohlíčky vypadají opravdu luxusně. Takže ghí by použít nešlo? Dcera má bohužel intoleranci laktózy, tak to oříškové máslo použít nemůžu. Musím pochválit blog. Hodně receptů vyzkoušených a všechny chutnaly.Žebírka, bůček atd. Mňamka. Těším se na další recepty.<br />LuckaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-88976564648344122202016-09-20T08:56:42.560+02:002016-09-20T08:56:42.560+02:00No tak s vlastní peci to je prakticky nutnost! :)No tak s vlastní peci to je prakticky nutnost! :)Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-37537008126733055522016-09-20T08:56:11.864+02:002016-09-20T08:56:11.864+02:00Budu se těšit na report :)Budu se těšit na report :)Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-27020768863392137382016-09-20T08:55:36.766+02:002016-09-20T08:55:36.766+02:00Hádat urcite ne :) Taky v tom nejsem kdovíjak kova...Hádat urcite ne :) Taky v tom nejsem kdovíjak kovana, ve výsledku je to pořad mastná dobrota. Pěkný den :)Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-37415976937412233882016-09-19T14:50:24.111+02:002016-09-19T14:50:24.111+02:00Toto urcite vyskusam, kedze testujem vlastnorucne ...Toto urcite vyskusam, kedze testujem vlastnorucne postavenu pizza pec :-)<br />Yarexhttps://www.blogger.com/profile/14250193293024139438noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-9229138649193274432016-09-18T18:12:28.559+02:002016-09-18T18:12:28.559+02:00Rohlíčky jsou vážně krásně vypečené - recept určit...Rohlíčky jsou vážně krásně vypečené - recept určitě vyzkouším ♥minefelicitehttps://www.blogger.com/profile/04429627987595276440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-37814991734310916102016-09-18T16:39:20.588+02:002016-09-18T16:39:20.588+02:00pravda, pravda, maslo sa dá prepustiť a vtedy je m...pravda, pravda, maslo sa dá prepustiť a vtedy je málo orieškové, alebo prepražiť a vtedy je voňavejšie. Ja si robievam aj také, aj také, stále to volám Ghee. Ale je možné, že odborne je to inak, nehádam sa :-) Peknú nedeľu dievča :-)Zuzkahttps://www.blogger.com/profile/04750097250120510800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-10544341443369734382016-09-16T19:49:54.067+02:002016-09-16T19:49:54.067+02:00Díky za chválu, Zuzko, a jsem ráda, že jsem pobavi...Díky za chválu, Zuzko, a jsem ráda, že jsem pobavila, ono cizí neštěstí pobaví skoro vždycky, hehe.. S tím ghí si ale nejsem jistá, myslím, že ghí se nepřepaluje tak dlouho, i když to asi záleží na individuálním vkusu, ale hlavně se, mám pocit, zbavuje těch sedimentů, nebo ne? Tady jsou naopak žádoucí. Každopádně se nedivím, že je takovou součástí kuchyně, je skvělé, obzvlášť pro ty, kteří rádi indickou kuchyni :) Taky zdravím a díky za moc milý komentář!Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-12224552747815432962016-09-16T19:45:54.825+02:002016-09-16T19:45:54.825+02:00Ty ses do něj snad ještě nepustila??! Rohlíky už t...Ty ses do něj snad ještě nepustila??! Rohlíky už ti neodpustím ;) Směle do toho, nic na tom není. A díky :)Nuselská kuchtahttps://www.blogger.com/profile/17092248458012057464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-9154798785943973762016-09-16T18:02:26.351+02:002016-09-16T18:02:26.351+02:00tak som si konečne utrela slzy z môjho neutíchajúc...tak som si konečne utrela slzy z môjho neutíchajúceho smiechu nad, ako inak u teba, úžasným úvodom a musím ti pochváliť krásne rohlíky. Najprv som nechápala, čo za francúzsky zázrak si použila do nich a potom mi pri surovinách a postupe svitlo: veď je to naše obľúbené pražené maslo, alebo, prepytujem, Ghee/gí! To sa stalo nedieľnou súčasťou mojej kuchyne už dávno a používam ho častejšie, než maslo, masť alebo olej.Verím, že muselo perfektne prevoňať tvoje rohlíky, máš ich ešte k tomu nádherné, fakt sa ti podarili. Proste šikulka :-) Zdravím ZuzkaZuzkahttps://www.blogger.com/profile/04750097250120510800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8652815056795825379.post-68529851562305082162016-09-16T17:30:18.142+02:002016-09-16T17:30:18.142+02:00Ty jo ale že bych se už do toho pečiva fakt pusti...Ty jo ale že bych se už do toho pečiva fakt pustila, když už jsem přestěhovaná a s novou kuchyní? :) vypadají božsky :)<br />Amelliahttps://www.blogger.com/profile/15309094968553313089noreply@blogger.com